آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

شمار تلفات کرونا در آمریکا از 300 نفر گذشت

طبق جدیدترین آمار و ارقام منتشر شده، تعداد قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا با افزایش 46 نفری به 348 مورد و تعداد مبتلایان به این ویروس با افزایش 2660 نفر به مجموع 26 هزار و 867 نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 22
کد خبر: ۳۸۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق آخرین گزارش‌ها تا شب گذشته (شنبه) به وقت محلی، ۴۶ مورد جدید به قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا افزوده شد تا این آمار به ۳۴۸ مورد برسد.

 

شبکه سی ان ان گزارش کرد که آمار و ارقام منتشر شده تا شب گذشته حاکی از آن است که ۳۲۳ تن از مبتلایان به کرونا در آمریکا جان خود را از دست داده‌اند اما آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز» حاکی از فوت 340 نفر  دارد.

 

پایگاه اطلاع‌رسانی worldometer گزارش کرد که تعداد قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا با افزایش  ۴۶ نفری به ۳۴۸ مورد و تعداد مبتلایان به این ویروس با افزایش ۲۶۶۰ نفر به مجموع ۲۶ هزار و ۸۶۷ نفر رسید.

 

آمار و ارقام منتشر شده نشان می‌دهد که در روز گذشته تنها ۱۷۸ مورد بهبودی یافته‌اند و حال ۶۴ نفر از مبتلایان وخیم اعلام شده است.

 

طبق گزارش سی‌ ان ان، ایالت «مینه‌سوتا»، اولین مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا را گزارش کرد و بیشترین آمار تلفات ناشی از ابتلا به کرونا مربوط به ایالت واشنگتن با ۹۴ قربانی است و بعد از آن نیویورک با ۷۰ مورد فوتی، در رده دوم قرار دارد.

 

آمار و ارقام منتشر شده نشان می‌دهد که ایالات متحده آمریکا بعد از چین و ایتالیا، بیشترین تعداد مبتلایان را به خود اختصاص داده است.

 

میلیون‌ها نفر از مردم پنج ایالت آمریکا، آخر هفته خود را به طور کامل در خانه‌هایشان سپری کردند زیرا مقام‌های این ایالت‌ها به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا، محدودیت‌ها را تشدید کرده‌اند.

 

فرماندار کالیفرنیا نیز همانند همتای نیویورکی خود به جوانان هشدار داد خطر در کمین آنهاست، توصیه‌ها را جدی گرفته و از حضور در مکان‌های تفریحی مخصوصاً سواحل خودداری کنند.

 

طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، آزمایش کرونا «مایک پنس» معاون ترامپ و همسر وی نیز منفی اعلام شده است. این در حالی است که چند روز پیش اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از کارکنان دفتر پنس به کروناویروس مبتلا شده است.

 

در حالیکه در روزهای اخیر اخباری منتشر شده که نشان می‌دهد، کادر پزشکی و درمان آمریکا برای مواجهه با ویروس کرونا با مشکلات کمبود تجهیزات پزشکی همچون ماسک روبرو شده‌اند و برخی مردم این کشور حتی به دلیل بالا بودن هزینه‌ آزمایش تشخیص کرونا، از انجام این آزمایش امتناع می‌ورزند، امروز (یکشنبه) اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به کره شمالی برای مبارزه با کووید-19 پیشنهاد کمک داده است.

 

کره شمالی بامداد یکشنبه اعلام کرد نامه‌ای از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را که خطاب به «کیم یونگ اون»، رهبر کره شمالی نوشته شده را دریافت کرده است. 

 

خبرگزاری رسمی کره شمالی نوشت: «ترامپ با بیان اینکه از تلاش‌های رهبر کره شمالی برای محافظت از مردم در برابر تهدید جدیدی این بیماری تحت تأثیر قرار گرفته قصد خود برای همکاری در زمینه مبارزه با شیوع این بیماری ابراز کرد.»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار